- Usługi polegające na kompleksowym przygotowaniu lokalu do otwarcia. Od doboru sprzętu ciężkiego, przez przygotowanie pełnej dokumentacji wewnętrznej, opracowanie karty menu, przeszkolenie personelu, ułożenie łańcucha dostaw, kalkulacje, receptury, po kartę win i wystrój lokalu.
- Przygotowanie indywidualnej karty menu z alternatywnymi daniami sezonowymi. Pełna dokumentacja (receptury, kalkulacje, sposób przyrządzenia i dok. fotograficzna).
- Przygotowanie programu działań w celu wyeliminowania nierentownych i nieracjonalnych rozwiązań.
Moja firma zajmuje się szeroko pojętym doradztwem kulinarnym. Jestem na bieżąco w nowych trendach i nowych rozwiązaniach technologicznych w tej dziedzinie.
Pracuję na najwyższym poziomie i chcę też, aby nasi klienci mogli poszczycić się najwyższą jakością usług.
Jestem pewien, że z moją pomocą, wiedzą i doświadczeniem zbuduję, razem z Państwem, Wasze wymarzone przedsiębiorstwo!
Jak urządzić i gdzie zakupić sprzęt do lokalu? Jak prowadzić księgę HCCP? Gdzie szukać i jak przeszkolić personel kuchni i sali? Jak przygotować kartę dań? W jaki sposób kontrolować dostawy i rozliczenia? Zarządzanie zasobami ludzkimi i sposoby motywacji pracowników. Jak unikać strat spowodowanych błędnymi decyzjami. Szkolenie w miejscu wskazanym przez klienta.
Moja firma jest w stanie, w sytuacjach dla Państwa kryzysowych, uzupełnić wszelkie braki w zasobach ludzkich np.: Szef kuchni, kucharz, pomoc kuchenna, kelner, barman!
Możliwość organizacji pokazu gotowania "na żywo" oraz wiele innych…